RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Portret de tenismenă. Laurențiu Șnaider i-a dăruit un tablou, creație proprie, Simonei Halep

Pășcăneanul care realizează portretele marilor personalități ale sportului național, a mai făcut un cadou. De data aceasta, Simona Halep a fost cea care a primit darul din partea lui Laurențiu Șnaider. Bărbatul a fost la Cluj și a așteptat-o pe tenismenă  după meciul România – Cehia, din turul 1 al Grupei Mondiale la Fed Cup.  

”Am fost pe data de 6 februarie la Cluj, la Fed Cup România – Cehia, un turneu programat cu două luni înainte. Știam de turneu și m-am pregătit pentru Simona Halep. Am avut onoarea să mă întâlnesc cu ea. La sala nu s-a putut, și am așteptat-o la hotelul unde a fost cazată. După meci i-am dat tabloul, i-a plăcut foarte mult, mi-a mulțumit, am făcut o poză și mi-a dat un autograf. Două săptămâni am lucrat la tablou. A fost foarte apreciat de toți cei care l-au văzut cât am așteptat-o. L-am lucrat în cărbune. De patru ani lucrez și am oferit daruri mai multor personalități”, a declarat Laurențiu Șnaider.

Laurențiu Șnaider realizează portrete în cărbune de mai bine de patru ani, iar marea lui plăcere este ca acestea să ajungă la cei pe care el îi apreciază. Până acum, a oferit cadouri atât unor personalități din sport, cât și unor politicieni cu renume. Printre norocoși: Gheorghe Hagi, Ștefan Iovan, artista Viorica Macovei, Victor Ponta, Tudor Gheorghe, Medeea Marinescu sau Marius Lăcătuș.  În 2014, acesta i-a făcut o surpriză plăcută atacantului brazilian, Wesley Lopes da Silva. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Un somn mai odihnitor este câștigat dacă veți alege salteaua potrivită

Redacția

Cum să cumpărați adidași de alergare

Redacția

Logodna unei pășcănence pe prima pagină a tabloidelor din România

Redacția
Încarcă...