RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tentativă de omor în suburbia Lunca

Clipe terifiante a trăit o familie din suburbia Lunca în această seară. Unul din membrii ei a încercat să se apere de lovituri, dar a ripostat şi era să provoace o tragedie.

 Din primele informaţii se pare că în urmă unui parastas, Vasile M. a reproşat tatălui mai multe lucruri, după care a sărit cu o bâtă şi i-a provocat leziuni nazale. Tatăl pentru a se apară pe el și pe soţia şi fiica sa, a sărit cu un cuţit spre fiu şi l-a înjunghiat.

De nervi victima a lovit cu o bâtă o bătrână cât şi pe sora sa, după care a luat toporul şi i-a ameninţat pe cei din casă.Norocul bătrânilor a fost un nepot care a sărit să îl ţină pe agresor, însă nefăcând faţă a solicitat ajutor din partea vecinilor.

  

Unul dintre vecini a solicitat prin apelul de Urgenţă 112 un echipaj de Poliţie. Agresorul aflând acest lucru a fugit şi s-a ascuns la un frate. În scurt timp a fost solicitat şi prezenţa unui echipaj de la Ambulanţă întrucât bătrânul avea o hemoragie externă greu de stopat.

La o distanţă de 20 de minute la locul indicat a ajuns echipajul de la Politia Locală care a mers spre locuinţa fratelui agresorului de unde l-au şi preluat.  Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani cu 5 plăgi injughiate, fără a aştepta venirea Ambulanţei.

Victimele tânărului au fost preluate de un echipaj de la Ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauza s-a întocmit dosar penal.

Related posts

Sediul pompierilor din Lespezi a fost inaugurat. Placheta de mulțumire din partea ISU Iași, pentru suportul oferit de primărie

Marius Parteni

23 de sancțiuni aplicate de polițiști la Moțca

Redacția

Academia Română a câștigat în instanță dreptul de proprietate asupra Casei Memoriale ”Vasile Alecsandri ” din localitatea Mircești

Redacția
Încarcă...