NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tirurile și camioanele interzise prin Miroslovești. Limitatoare de tonaj pe drumul județean!

Calvarul locuitorilor din comuna Miroslovești, care au case la drumul județean ce tranzitează localitatea, ar trebui să ia sfârșit. Direcția de Drumuri și Poduri Iași, a montat limitatoare de tonaj.

Anunțul a fost postat pe pagina de facebook a primarului Constantin Cojocaru.

“Dragi locuitori ai comunei Miroslovești. După mai multe sesizări și discuții cu administratorii de Drumuri Județene, vă aducem la cunoștiință că începand de ieri, 10.11. 2021, s-a redeschis circulația pentru traficul greu pe podul de la Șcheia. Prin urmare, astăzi au fost montate limitatoare de tonaj de către cei de la Direcția de Drumuri și Poduri Iași, pe DJ 208L, ce traversează satul Miroslovești. Acestea interzic circulația vehiculelor cu un tonaj mai mare de 7.5t și prin urmare restricționează traficului greu. De asemenea, din discuțiile avute cu cei de la Drumuri  Județene, începând de săptămâna viitoare încep reparatiile la drumul judetean. Vă mulțumim de înțelegere!”.

Primăria Miroslovești a notificat de mai multe ori Consiliul Județean, cu privire la faptul că pe drumul județean circulă mașini de mare tonaj, care afectează structura de rezistență, dar și casele cetățenilor. 

  
Advertisements

Related posts

Cimitirul din Valea Seacă a devenit groapă de gunoi (FOTO)

Redacția

Tinerii din Ruginoasa vor să se bată. Autoritățile și preoții le cer să renunțe la actele de barbarie (VIDEO)

Marius Parteni

19 cupuluri vor fi premiate la Stolniceni Prăjescu cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la căsnicie. Daruri pentru toți copiii din unitățile de învățământ

Marius Parteni
Încarcă...