NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Sute de tineri au participat la întâlnirea anuală din Protopopiatul Pașcani

Dialog, comuniune și comunicare la a IV-a ediție a ”Tânărului Pășcănean” care s-a desfășurat marți, 18 iunie. Întâlnirea anuală a avut loc la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din municipiu.

Peste 300 de tineri din Parohiile Protopopiatului Pașcani, cât și filialele ATOR prezente din întreaga regiune a Moldovei  au luat parte la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, alături de  Pavel Postolachi, protopopul Protoieriei Pașcani, părintele arhimandrit Nicodim Petre, un sobor de preoți și diaconi. Răspunsurile liturgice au fost oferite de tinerii prezenți la întâlnire.

  

Spre finalul slujbei arhierești, părintele Dumitru Rusu, responsabil misiune tineret din cadrul Protoieriei Pașcani, a fost hirotesit iconom stavrofor de către IPS Teofan.

A urmat conferința „Sfânta Liturghie – izvorul vieții”, apoi au avut loc sesiuni de lucru în clădirea Primăriei Pașcani. Spre finalul evenimentului a avut loc un spectacol susținut de tinerii participanți.

Advertisements

Related posts

Drama unui bărbat dat afară de familie: Alungat de acasă de părinți, un bărbat de 44 de ani și-a găsit adăpost într-o groapă pe care și-a acoperit-o cu nailon (FOTO – VIDEO)

Teona Gherasim

Dovada că ar fi posibil: Pășcănenii au ieșit cu patinele pe gheața dintr-un bazin din Parcul Peștișorul

Teona Gherasim

Cum deosebești roșiile românești de cele de import. La ce trebuie să fii atent, când le cumperi din piață

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site