NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Surprinzător! Încasări mai mari ca anul trecut, de Zilele Municipiului, deși mulți dintre comercianți au fost alungați de vremea ploioasă

Primăria Pașcani a încasat anul acesta mai mulți bani din închirierea suprafețelor către comercianți, care au înfruntat vremea neprielnică din perioada Zilelor Municipiului, ediția a X-a. Viceprimarul Gabriela Nedelcu a prezentat astăzi presei primele informații despre acest subiect.

 

  

 Mai puțini comercianți, încasări mai mari la bugetul local! Chiar dacă mulți dintre agenții economici și-au reziliat contractele după ce au văzut că ploaia nu încetează, iar zona destinată teraselor și altor activități de comerț a fost aproape goală, la buget s-au adunat mai mulți bani ca anul trecut. Viceprimarul Nedelcu a declarat astăzi că după primele calcule s-au încasat în jur de 120.000 lei.

 „Cât privește încasările, din datele centralizate până acum, vă pot spune că am încasat în jur de 120.000 lei. Suntem în media încasărilor din anii trecuți”, a susținut Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani, președinta Comisiei de Organizare a Zilelor Municipiului.

 Anul trecut, atunci când vremea nu a fost un impediment pentru comercianți și toate suprafețele erau ocupate, s-au încasat la buget 108.644 lei. Întrebată cum este posibil ca anul acesta, cu mai puțini comercianți să rezulte încasări mai mari, viceprimarul a susținut: „Anul acesta au fost mai multe parcuri de distracție ca în trecut, după cum s-a văzut”.

 La ediția din 2016 municipalitatea a încasat 114.269 lei din închirierea suprafețelor. Situația încasărilor va alimenta cu siguranța supozițiile unor aleși, ce aveau bănuiala că existau anumite practice la repartizarea suprafețelor către agenții economici, la care anul acesta s-ar fi renunțat.

 

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani reia acțiunea de distribuție a pubelelor pentru locuitorii de la case

Marius Parteni

Paşcaniul intră în atmosferă de sărbătoare! Autorităţile promit două orăşele ale copiilor

Ema Roman

Comercianții fără contracte din piața vale, deciși să protesteze, din cauză că sunt puși să plătească!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site