RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ursu a plecat astăzi de la conducerea CLP Ecoserv SRL

Leonard Ursu a părăsit astăzi societatea CLP Ecoserv SRL, acolo unde ocupa poziția de director general. Acest lucru s-a înntâmplat după ce săptămâna trecută Consiliul Local a desființat Consiliul de Administrație al societății, iar ieri hotărârea a fost publicată pe pagina de web a Primăriei și a fost transmisă către Prefectură pentru controlul de legalitate.

Pe Facebook, Leonard Usu a postat un mesaja în care spuns că astăzi s-a încheiat un capitol din viața sa și că în continuare își va aloca timpul pentru familie, prieteni și noi proiecte.

„Astăzi se încheie un capitol important din viața mea, un capitol cu multe provocări, cu suișuri și coborâșuri, cu victorii, cu înfrângeri, cu clipe minunate alături de persoane dragi. (…) Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni, noi proiecte și noi provocări, ” a postat Leonard Ursu pe pagina sa de Facebook.

În locul lui Leonard Ursu, consilierii locali au votat ca CLP Ecoserv SRL să fie condusă pentru 90 de zile de un manager interimar, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcții. Este vorba despre Dumitru Chiuariu, în vârsă de 57 de ani, de profesie inginer. Este absolvent al Universității Tehnice „Gh. Asachi” Iași, Facultatea de Electrotehnică, specializarea Rețele Electrice, între anii 1982-1987. În 1996 a absolvit aceeași universitate, specializarea Electroenergetică, iar în 2005 a obținut un master în securitatea și sănătatea în muncă. De-a lungul anilor a absolvit mai multe cursuri de formare.

Advertisements
  

A lucrat la Centrul de Fizică Tehnică Iași (între 1984-1987), Siretul S.A. (între 1987-2006) unde a deținut mai multe funcții, profesor la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași (între 2007-2010) și RAGCL Pașcani.  La această din urmă societate a coordonat activitățile de achiziții publice, obținere licențe, iar mai apoi a fost răspunzător de activitățile de întreținere a centralelor termice de cvartal ale municipiului.

Related posts

Exercițiu de intervenție în cazul unui cutremur cu victime, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

Proiectantul de la piața vale a notificat Primăria că va reface documentația, astfel încât modernizarea să poată fi realizată

Răzvan Grecu

126.000 lei pentru rulouri de gazon în mai multe zone din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...