NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Heci: Camioane împotmolite din cauza ninsorii de noaptea trecută în judeţul Iaşi

Ninsoarea de ieri i-a scos pe drumari din casă. După primirea unei avertizări meteo, utilajele de deszăpezire ale Di­recţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) au fost scoase la stradă.

Ninsorile au cuprins, începând cu ora 18, întreg judeţul. Temperatura relativ ridicată nu a permis depunerea zăpezii în straturi groase pe carosabil, dar a favorizat apariţia poleiului. Un număr de 17 sărăriţe au fost trimise pe trasee, pentru a arunca material antiderapant.

Totuşi, un tir a derapat la Bordea, pe drumul Iaşi-Vaslui, înfigându-se într-un şanţ. Alte camioane nu au mai reuşit să urce panta de la Heci-Lespezi, în ajutorul lor fiind trimise două sărăriţe. „Acestea au terminat materialul antiderapant până să ajungă la camioane şi au trebuit să se întoarcă la baze pentru reaprovizionare. Până acum însă, nu am avut incidente deosebite. Dacă nu bate vântul, va fi bine. Acum mă aflu la Todirel, spre Vaslui şi ninge zdravăn. De fapt, nu ninge, mai mult curge zăpada, că vizibilitatea e aproape zero“, a spus aseară, în jurul orei 21, directorul DJADP, Daniel Minciună. Pentru ziua de azi, meteorologii au prognozat precipitaţii relativ reduse cantitativ, dar însoţite de rafale de vânt de până la 50-60 km/h.

Advertisements
  

sursa Ziarul de Iasi

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liberalii nu mai cred în ApaVital. Vor garanții pentru a proteja populația și RAGCL!

Marius Parteni

Dezbaterea pe bugetul pentru 2017: Ce au propus cetăţenii şi consilierii locali prezenți la discuții (VIDEO)

Marius Parteni

Scările mici: imagini dezolante, mobilier distrus, vegetație din belșug. Apel public!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site