RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal e în pregătiri. Va fi deschis de la 1 iunie

Dacă la începutul lunii, situația cu privire la Ștrandul Municipal era încă neclară, se pare că lucrurile s-au rezolvat. Acesta va fi deschis publicului, de la 1 iunie.

Inițial se vorbea despre organizarea unei licitații în vederea concesionării spațiului respectiv dar, din cauza birocrației, tot Primăria va fi cea care îl va avea în grijă și anul acesta.

“Ștrandul Municipal va fi redeschis de la 1 iunie. Se pare că nu mai avem timp să organizăm licitație din cauza documentației vaste. Sunt o serie de demersuri importante, carte funciară, măsurători și alte aspecte” , după spusele lui Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei din Pașcani.

  

 Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar la ștrand se lucrează de zor. Angajații de la Gospodărie Comunală au început, dis de dimineață, să curețe zona, să repare și să vopsească ce s-a degradat în timp. 

Au fost aduse șezlongurile și mochetele de anul trecut, care, de asemenea vor fi curățate și pregătite pentru vara lui 2015.

“Prin Gospodăria Comunală a început deja lucrul la Ștrand.  Vor fi vopsite anumite suprafețe și se vor reface anumite structuri, pentru ca  de la 1 iunie acesta să fie deschis și să funcționeze pe perioada verii”, a mai adăugat acesta. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Curtea de Apel a dat câștig de cauză Primăriei Pașcani în litigiul cu firma ce extinde iluminatul public

Răzvan Grecu

Primarul Pantazi și directorul Casei de Cultură susțin taxarea evenimentelor organizate de elevi în incinta instituției

Marius Parteni

Loc de joacă pentru copii, amenajat de administratorul unui restaurant din Pașcani!

Redacția
Încarcă...