NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital oprește mâine apa la câteva blocuri din Pașcani! Oficial se montează câteva vane, neoficial: apa nu va mai fi furnizată celor care nu au contract!

Operatorul ieșean de apă a anunțat pe pagina sa de internet că mâine, 19 mai între orele 9.00-14.00 va sista furnizarea apei în câteva zone a municipiului Pașcani. Oficial este vorba despre o intervenție tehnică pentru montarea unor vane, însă neoficial se vorbește despre întreruperea furnizării apei la blocurile ce nu au contracte de furnizare de servicii.

Astfel, vanele de separație vor fi montate pe străzile Moldovei și Eugen Stamate din municipiul Pașcani. Conform operatorului acestea sunt necesare în cazul producerii unor avarii, iar pentru montarea lor, marți 19 mai 2015, în intervalul orar estimat 09.00 – 14.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din străzile Moldovei (blocul Moldova), Culturii, Nicolae Iorga (blocurile U2 și U3) și Eugen Stamate (bloc D2), precum și de la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din municipiul Pașcani.

Din informațiile deținute de NewsPașcani.com pentru mâine sunt programate debranșări la blocurile respective deoarece acestea nu au contracte încheiate cu ApaVital. Contactat telefonic, Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al operatorului ieșean, a susținut că intervenția este strict pe motivele stipulate în comunicatul de presă, însă a avertizat că pășcănenii fără contracte se pot aștepta ca oricând ApaVital să le sisteze furnizarea de apă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi: „Prest Serv Apa are conturile blocate de către ANAF pentru o datorie de 5 milioane lei. Voi repune proiectele cu delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital pe ordinea de zi”

Răzvan Grecu

Weekend cu trafic infernal! Autoritățile au uitat și în acest an să ia măsuri!

Marius Parteni

1,6 milioane este costul lucrărilor de reabilitare a străzii Nicolae Iorga! Vezi cine sunt constructorii!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site