NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se cer noi autorizații de Taxi, chiar dacă numărul mașinilor a atins limita impusă legal la Pașcani

Deși Pașcaniul este un oraș mic ca dimensiune și număr de locuitori, iar numărul de taxiuri a atins limita impusă legal, se pare că încă se mai solicită autorizații.

 

  

Astăzi în cadrul audiențelor de la Primărie, au venit doi cetățeni care au ridicat această problemă. Menționăm că în momentul de față, la nivelul Municipiului Pașcani sunt acordate un maxim de 104 autorizații pentru executarea serviciului de transport persoane în regim de taxi.

Ca răspuns la solicitarea înaintată, viceprimarul le-a transmis celor doi că în Ședința Ordinară a lunii martie va fi întocmit un Proiect de Hotărâre pentru suplimentarea numărului de autorizații.

 Cu alte cuvinte, sunt șanse mari la această suplimentare, dat fiind că studiul realizat în anul 2009 s-a axat pe populația din 2002. Acesta impune un număr fix de 104 autorizații și nu o raportare de taximetre la un anumit număr de persoane.

O astfel de autorizație se eliberează în baza unui dosar, dacă a fost atribuită în cadrul procedurii de atribuire, și este valabila 12 luni de zile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 {module Afis – Vali Craciunescu}

Advertisements

Related posts

Intervențiile pompierilor din Târgu Frumos din ultimele zile

Redacția

ApaVital somată să nu mai participe la acțiuni de imagine ale actualei puteri din Pașcani!

Marius Parteni

Guvernul a lansat portalul posturi.gov.ro, unde sunt anunţate posturile libere din administraţie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site