NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șobolanii se cațără pe blocuri la Pașcani! Municipiul are nevoie de ample acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (VIDEO)

Un șobolan este vedeta acestor zile pe o rețea de socializare din Pașcani. Imaginile surprinse de un trecător, îl arată cum încearcă să urce pe un cablu care duce spre un geam.

Totul se petrece în centrul municipiului, pe terasa de deasupra unui fast food. Nu se știe cum a ajuns șobolanul pe acea terasă, dar cert este că își dorea să ajungă undeva. Pentru asta a încercat să urce pe un cablu de internet.   

Filmarea se încheie, așa că nu știm ce s-a întâmplat ulterior. Acest incident aduce însă în discuție un subiect sensibil. Municipiul are nevoie de acțiuni complexe de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pentru a scăpa de țânțari, șobolani și alți dăunători.  

Imaginea surprinsă a atras multe comentarii pe rețelele de socializare. Oamenii susțin că pe respectiva terasă sunt multe rozătoare.     

https://www.facebook.com/ionut.ciobanu.7509/videos/2622516191177265/

Video/facebook Ciobanu Alex Ionut

Advertisements

Related posts

Conducerea municipiului cheamă alături societatea civilă și sectorul privat, dar nu a făcut nimic din ce a promis în campania electorală

Marius Parteni

Peste 100 de copii chemați la un concurs în sălile Primăriei deși clădirea nu este autorizată ISU. Primarul Dumitru Pantazi este cel care a încălcat legea la insistențele directorului Bibliotecii municipale Pașcani!

Răzvan Grecu

Proprietarii de câini, în atenția Poliției Locale!

Ema Roman
Încarcă...