RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șobolanii se cațără pe blocuri la Pașcani! Municipiul are nevoie de ample acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (VIDEO)

Un șobolan este vedeta acestor zile pe o rețea de socializare din Pașcani. Imaginile surprinse de un trecător, îl arată cum încearcă să urce pe un cablu care duce spre un geam.

Totul se petrece în centrul municipiului, pe terasa de deasupra unui fast food. Nu se știe cum a ajuns șobolanul pe acea terasă, dar cert este că își dorea să ajungă undeva. Pentru asta a încercat să urce pe un cablu de internet.   

Filmarea se încheie, așa că nu știm ce s-a întâmplat ulterior. Acest incident aduce însă în discuție un subiect sensibil. Municipiul are nevoie de acțiuni complexe de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pentru a scăpa de țânțari, șobolani și alți dăunători.  

Imaginea surprinsă a atras multe comentarii pe rețelele de socializare. Oamenii susțin că pe respectiva terasă sunt multe rozătoare.     

  

https://www.facebook.com/ionut.ciobanu.7509/videos/2622516191177265/

Video/facebook Ciobanu Alex Ionut

Related posts

Șeful piețelor, fotograful de serviciu al primarului Pantazi!

Marius Parteni

Aveti grija ce cadouri cumparati pentru cei mici! Cateva controale au scos la iveala nereguli grave

Redacția

Șeful Autorităţii pentru Digitalizare: Cartea de identitate electronică nu este obligatorie, dar cetăţenii nu mai pot călători în străinătate fără ea

Redacția
Încarcă...