NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șobolanii se cațără pe blocuri la Pașcani! Municipiul are nevoie de ample acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (VIDEO)

Un șobolan este vedeta acestor zile pe o rețea de socializare din Pașcani. Imaginile surprinse de un trecător, îl arată cum încearcă să urce pe un cablu care duce spre un geam.

Totul se petrece în centrul municipiului, pe terasa de deasupra unui fast food. Nu se știe cum a ajuns șobolanul pe acea terasă, dar cert este că își dorea să ajungă undeva. Pentru asta a încercat să urce pe un cablu de internet.   

Filmarea se încheie, așa că nu știm ce s-a întâmplat ulterior. Acest incident aduce însă în discuție un subiect sensibil. Municipiul are nevoie de acțiuni complexe de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pentru a scăpa de țânțari, șobolani și alți dăunători.  

Imaginea surprinsă a atras multe comentarii pe rețelele de socializare. Oamenii susțin că pe respectiva terasă sunt multe rozătoare.     

https://www.facebook.com/ionut.ciobanu.7509/videos/2622516191177265/

Video/facebook Ciobanu Alex Ionut

Advertisements
Loading...

Related posts

Cetățenii de pe o stradă Pașcani se împing de la spate ca să își facă șanțuri în fața curților

Diana Marcu

Membrii Consiliului de Administrație de la PSA Pașcani au criticat astăzi modul în care șefii Primăriei Pașcani au înțeles să îi susțină în desfășurarea activității

Marius Parteni

Drepturi salariale tăiate funcționarilor din Primăria Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...