NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Sala Polivalentă din Târgu Frumos aproape de a fi finalizată

Până la finele lunii octombrie administrația din Târgu Frumos va recepționa lucrările la sala de sport polivalentă. Obiectivul este finanțat prin Compania Națională pentru Investiții.

 

  

Construcția a prins contur, iar la momentul de față mai sunt de finalizat lucrări interioare și de sistematizare exterioară.”Am discutat cu constructorii, am înțeles să prelungim termenul de execuți cu două luni de zile, dar vă pot spune că la finalul lunii octombrie va fi finalizată”, a susținut Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.  

Sala Polivalentă este construită pe terenul din incinta Liceului Teoretic Ion Neculce. Ea este proiectată cu o capacitate de 180 de locuri.”Vreau ca tinerii din Târgu Frumos să se bucure de acest obiectiv. Așa cum s-a întâmplat și cu baza sportivă, unde există cereri și noaptea târziu pentru a fi utilizată”, mai spune edilul local. 

Valoarea acestei investiții se ridică la 5 milioane lei. Ea are o suprafață de joc de 1.083 metri pătrați, dispune de cabinet de prim ajutor, vestiar antrenori, cabinet profesori, vestiare pentru sportivi, foaier și grupuri sanitare. 

Advertisements

Related posts

„Micul atlet” la Ziua Manifestărilor Sportive din Târgu Frumos

Redacția

Concurs pe un post vacant la Creșa din Târgu Frumos

Redacția

Primăria Târgu Frumos: Toate operațiunile cu publicul se mută în online!

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site