NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Angajații din Pașcani ai Lear și Delphi vor putea fi preluați din zona deal și vale

Societățile cu care companiile Lear și Delphi au încheiate contracte pentru transportul angajaților din Pașcani și zonele învecinate la locul de muncă, cer stații de preluare administrației locale.

 

  

Două companii de transport au formulat solicitări în acest sens. Membrii comisiei de organizare a circulației le-au analizat astăzi solicitările. Administratorii firmelor de transport au solicitat să preia persoanele din mai multe locații din municipiu. Consilierul local Marius Pintilie a susținut că trebuie impus ca transportatorii să nu mai intre cu autobuzele în centrul municipiului.

Comisia de organizare a circulației a decis ca la dispoziția firmelor să fie puse două locații: una în fața Clubului CFR de pe strada Gării și cealaltă în parcarea ce a aparținut în trecut societății Integrata.    

Administratorii firmelor care au depus solicitări vor trebui să prezinte o serie de documente ce țin de autorizarea activităților pe care le desfășoară. Decizia finală va fi luată într-o viitoare ședință a acestei comisii.

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani a reluat programul de audiențe

Iulia Atodiresei

Studiu pentru fluidizarea traficului rutier în cartiere, după votarea bugetului și listei de investiții

Marius Parteni

Criza apei la Pașcani – între vinovați și soluții salvatoare

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site