NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Două blocuri din Pașcani, debranșate de la rețeaua de apă pentru neplata facturilor

Două blocuri din municipiul Pașcani au rămas fără apă potabilă, de două zile. Este vorba despre blocul D2, scara B de pe strada Cuza Vodă și B12, scara A de pe strada 1 Decembrie 1918.

 

  

Acestea au fost debranșate de la sistemul de alimentare cu apă pe data de 18 septembrie. Mai exact locatarii celor două blocuri înregistrează restanțe la plata facturilor către ApaVital,  în valoare 46,625.29 lei și penalități de 621.95 lei. Nu se știe deocamdată cât datorează fiecare.

Dacă locatarii arată cu degetul către reprezentantul de scară care ar fi dispărut fără să plătească facturile, reprezenții ApaVital susțin că sumele datorate sunt de fapt cele pe care cetățenii nu le-ar fi plătit.Decizia privitoare la sistarea furnizarii apei pentru condominiile de pe strazile Cuza Voda (blocul L4, scara C si blocul D2, scara B), Aleea 22 Decembrie (blocul B22, scara B) si 1 Decembrie 1918 (blocul B12, scara A) s-a luat datorita inregistrarii unor restante la plata facturii mai vechi de trei luni de zile, precum si datorita nerespectarii esalonarilor la plata a datoriilor restante acordate de societatea noastra”, precizează reprezentanții ApaVital.

De asemenea, alte două blocuri nu au avut apă potabilă până în această după- amiază din aceeași cauză.Intre timp situatia s-a remediat in cazul a a doua dintre cele patru condominii, reluandu-se deja furnizarea apei catre locatarii din blocurile L4 (scara C)de pe strada Cuza Voda si B22 (scara B) de pe Aleea 22 Decembrie”, a adăugat operatorul ieșean.

Advertisements

Related posts

Semnal de alarmă tras de PNL, cu privire la situația RAGCL Pașcani!

Marius Parteni

Cei patru ani de afară. Cum se vede România prin ochii tinerilor care studiază în Occident

Redacția

Caz rar în instanţă, la Iaşi: trei tineri acuzaţi de omor, condamnaţi definitiv fără să recunoască fapta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site