NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos a cumpărat măști pentru elevii unităților de învățământ și persoanele defavorizate

Începerea anului școlar în siguranță, este obiectivul administrației din Târgu Frumos. La fel și siguranța sanitară a persoanelor defavorizate. În acest sens, aceste categorii vor primi măști de protecție gratuite, iar toate unitățile de învățământ dezinfectanți și produse necesare începerii anului școlar. De la bugetul local a fost alocată suma de 150.000 lei pentru achiziție.

”Suntem alături de familiile și persoanele defavorizate, copii, pensionari, beneficiari de ajutoare sociale, prin acordarea măștilor de protecție cu sprijinul Direcției de Asistență Socială. Am alocat din bugetul local suma de 150.000 lei in vederea achiziționării de măști de protecție pentru elevii școlilor generale cât și a liceelor din orașul Târgu Frumos, dezinfectanți și produse necesare începerii anului școlar in deplină siguranță sanitară! Noi punem întotdeauna oamenii pe primul loc!”, este anunțul postat pe pagina de facebook, a primarului orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu.

  
Advertisements

Related posts

SCANDAL la un liceu din Târgu Frumos: ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii (VIDEO). Polițiștii îl caută pe autorul postării imaginilor pe internet!

Redacția

Rezultate alegeri Târgu Frumos: Vatamanu votat de 70% din cetățeni. PSD are 11 mandate în Consiliul Local

Marius Parteni

160 de burse pentru elevii din Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...