NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ruginoasa: Un minor de 14 ani a ajuns la spital, după ce a băut cu prietenii. A fost găsit căzut pe stradă, în apropierea casei

A băut cu prietenii, i s-a făcut rău și nu a mai ajuns până acasă. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, din localitatea Ruginoasa. Incidentul a avut loc aseară, pe raza comunei.

Băiatul a consumat băuturi alcoolice împreună cu trei prieteni, tot minori. Inițial a spus că a fost agresat, însă nu s-a confirmat acest lucru. Băutura a fost cumpărată de la un magazin din zonă.

 Aceștia l-au dus până în apropierea casei, crezând că poate ajunge până la locuința sa, însă nu s-a întâmplat așa. A fost găsit căzut pe stradă de niște vecini care au sunat la 112. Un echipaj SMURD l-a transportat la Spitalul Municipal Pașcani. Conform medicilor, era policontuzionat și prezenta un traumatism cranio-cerebral, cel mai probabil în urma căzăturii.  I-au făcut tratamentele standard – spălături stomacale şi perfuzii cu soluţie glucozată şi cu vitamine. După ce a primit îngrijiri medicale, a fost transferat la Spitalul de Copii „Sf.Maria” din Iași.  Poliția a început o anchetă în acest caz.

  

 {module Afis – Vali Craciunescu}

 „Minorul în vârstă de 14 ani a fost găsit de niște vecini, care au sunat la 112. Nu prezintă urme de violență, nu se confirmă acest lucru până în prezent. Au fost identificați și cei trei prieteni cu care a consumat alcool. Pentru toți patru se va dispune măsura sancționării pentru consum de alcool în spațiul public. Cercetările continuă în acest caz”, ne-a declarat comisar-șef Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bătrân în comă, după ce a băut alcool sanitar

Răzvan Grecu

Situație cruntă la Pașcani: Un tânăr fără familie la un pas de moarte pentru că se încălzea de la un reșou!

Marius Parteni

Liberalii vă ajută să vedeți mai bine ce votați. Consultații oftalmologice gratuite la sediul PNL din Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site