NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

„Sâmbăta salcâmilor”a strâns 50 de voluntari! 3.000 de puieți au fost plantați!

Acțiunea de împădurire demarată de consilierul Sorin Olariu (PMP) a fost una de succes, dacă e să ținem cont de numărul de participanți și de copacii plantați. La startul ei au fost prezenți aproximativ 50 de voluntari de la Serviciul Voluntar de Ambulanță și de la MironBot, echipa de robotică a Liceului Teoretic „Miron Costin”.

Aceștia  au reușit să planteze 3.000 de puieți de salcâm, conform inițiatorului acestei acțiuni. Olariu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire către participanți.

„Mulțumesc din ❤ celor aproximativ 50 de voluntari care au înțeles semnificația evenimentului ,,Sâmbătă salcamilor „, deoarece cu ajutorul lor am reușit să plantam cei 3000 de puieti.Am avut bucuria să primim ajutorul tinerelor minunați de la Serviciul Voluntar de Ambulanță, Mironbot și celor care au venit alături de părinții lor .Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom intalni din nou, în toamnă la cea de-a doua ediție Sâmbăta salcamilor. Încă o dată vă mulțumesc!”, a scris Sorin Olariu, pe Facebook.

  
Advertisements

Related posts

Pesta porcină: Măsurile luate la nivel de Primăria Pașcani și sfaturile reprezentanților DSV Iași

Marius Parteni

Veste bună pentru toate mamele din România. Ce se va întâmpla cu indemnizaţia

Redacția

(Video) Dialoguri halucinante despre COVID la cârciumă: „Bagă în tratament cipul și ești controlat!”. „Se dă bani!”. „S-a băgat și la VIP-uri”

Redacția
Încarcă...