NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital caută soluții tehnice pentru a continua debranșările în Pașcani. La blocurile la care a fost sistată apa, furnizarea a fost reluată la câteva ore!

ApaVital s-a lovit la Pașcani de rezistența oamenilor și indiferent ce măsuri de presiune adoptă pentru a-i convinge pe cei de la bloc să semneze contracte, acestea nu au finalitate.

Este vorba despre recentele debranșări ale blocurilor din cartierul Micro, cele ANL și cele de pe Mihail Kogălniceanu care s-au dovedit a fi măsuri doar temporare.

Asta deoarece oamenii au reușit prin mijloace proprii să identifice locațiile de unde s-a sistat apa și au intervenit astfel încât blocurile să fie realimentate cu apă. Atitudinea oamenilor este încurajată și de recentele declarații ale reprezentanților Primăriei prin care se acuză faptul că ApaVital funcționează la Pașcani ilegal, iar debranșările nu sunt acoperite de un cadru legal.

  

 {module Afis – Vali Craciunescu}

De partea cealaltă, operatorul ieșean prin purtătorul de cuvânt Răzvan Manolache amenință cu plângeri penale pe cei care rebranșează blocurile la apă, iar ]n prezent se caută alte soluții tehnice pentru debranșare. Situația de la Pașcani va fi adusă în atenția presei județene printr-o conferință de presă ce va avea loc mâine, la sediul operatorului din Iași.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Peste 9000 lei pentru un sistem care să gestioneze parcul auto al Primăriei Paşcani

Ema Roman

Proiectul privind modernizarea pieței vale a fost semnat astăzi!

Marius Parteni

Pintilie îi răspunde lui Pantazi, pe tema terenului de sub blocuri: „Am votat doar solicitările ce aveau dreptul de folosință înscris în cartea funciară”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site