NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Reacţia Ambasadei Suediei la Bucureşti privind maşina cu plăcuţe de înmatriculare controversate

Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat, duminică seara, la informaţiile apărute în presa românească, conform cărora plăcuţele personalizate de înmatriculare din Suedia nu ar fi permise în afara graniţelor statului nordic.

 

 Ambasada a scris pe contul oficial de Facebook:   „În acest weekend, câteva site-uri din presa românească au spus că plăcuţele de înmatriculare personalizate suedeze nu sunt permise în afara graniţelor Suediei. Aceste informaţii făceau referire la o maşină înmatriculată în Suedia, cu plăcuţe de maşină personalizate, care a fost în centrul atenţiei presei în ultimele săptămâni. Articolele s-au răspândit pe canalele social media şi prin intermediul unor site-uri de presă care nu au verificat corectitudinea informaţiei. Ulterior,  unele dintre site-uri şi-au şters sau modificat respectivele articole.  

Ambasada Suediei în România vrea să clarifice faptul că plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valide pentru călătoriile în Uniunea Europeană. Numerele personalizate ar trebui să fie mereu însoţite de documentele oficiale atât ale plăcuţelor originale, cât şi ale celor personalizate.” 

Sursa Adevarul.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Ponta: Alegerile parlamentare ar putea fi in noiembrie sau decembrie

Oana Cordoneanu

PDL BOICOTEAZĂ referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu

Redacția

Ludovic Orban, deranjat că e lucrat pe la spate de colegi: „Nu mi se pare normal să mă trezesc cu două ordonanțe de urgență despre care habar n-am“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site