NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Demers guvernamental pentru Colegiul Ștefan cel Mare din Hârlău și baza sportivă din Plugari

În şedinţa Senatului de luni, 3 iunie 2013, senatorul PSD, Florin Constantinescu, a adresat Guvernului României două întrebări şi o interpelare, având ca obiect atât probleme locale, cât şi probleme centrale.

 

Prima întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Hârlău, judeţul Iaşi.Senatorul Florin Constantinescu a menţionat faptul că, pentru buna desfăşurare a activităţii didactice a elevilor care studiază în această unitate, sunt necesare lucrări de reabilitare şi modernizare. De asemenea, sunt necesare lucrări de reparaţii la acoperişul clădirii.

Senatorul Florin Constantinercu a solicitat Ministerului Educaţiei să dispună alocarea sumei de 500 mii lei pentru reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Hârlău, judeţul Iaşi.

 

Cea de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, având ca obiect continuarea lucrărilor de execuţie la Baza sportivă din comuna Plugari, judeţul Iaşi.Conform Hotărârii de Guvern nr. 1307 din 4 noiembrie 2009 pentru implementarea Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural, în anul 2011, în Plugari, a început construirea unei baze sportive tip I, prevăzută cu un teren de fotbal modern echipat cu vestiare şi pistă de alergat.

De asemenea, baza sportivă va mai beneficia şi de o instalaţie de nocturnă şi de o tribună cu 150 de locuri. Lucrările de execuţie sunt efectuate pe jumătate, iar pentru finalizarea lor mai este necesară suma de 400 mii lei. Senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice alocarea sumei necesare finalizării acestei lucrări.

Advertisements

Related posts

Senatorul PSD Vasile Toma – critici dure la adresa ministrului Dan Șova în urma deciziilor luate împotriva transportatorilor

Redacția

Conferință de presă PMP Pașcani, 13 mai (VIDEO)

Redacția

Marius Pintilie susține că zvonurile lansate de PSD cum că este în spatele lui Dumitru Pantazi la 8 procente, sunt false! “Suntem peste PSD”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site