NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rafila, noi săgeți către Arafat: „Noi de unde să știm că nu mai sunt bani la UPU, dacă dânșii nu ne notifică? Ieșiți din minister, în dreapta și acolo este un domn care vă răspunde dacă sunt bani la UPU”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a pledat din nou, luni, ca medicina de urgență să treacă în coordonarea ministerului pe care îl conduce, spunând că este anormal să nu existe coerență în ceea ce privește repartizarea fondurilor pentru unitățile de primiri urgențe (UPU).

Rafila a fost întrebat, într-o conferință de presă, ce măsuri vor fi luate având în vedere că mai multe UPU au semnalat că nu mai au fonduri.

„Unitățile de Primiri Urgențe sunt finanțate de Ministerul Sănătății, repartiția fondurilor a fost făcută de DSU. Nu am avut semnale, nu am avut informații că dânșii știu… Eu le-am trimis repetate adrese dacă există probleme legate de finanțare sau lucruri de genul ăsta, să ne notifice. Dacă nu ne-au notificat, înseamnă că au notificat în altă parte, noi nu putem să finanțăm ceva despre care nu avem informații”, a afirmat ministrul Sănătății.

Advertisements

„Noi de unde să știm că nu mai sunt bani la UPU, dacă dânșii nu ne notifică pe noi? Și eventual întrebați. Uite, ieșiți puțin din minister în dreapta și acolo (la sediul Ministerului Afacerilor Interne, n.red.) e un domn care vă răspunde dacă sunt suficient de mulți bani la UPU”, a continuat Alexandru Rafila,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Locuitorii din Ţăndărei sunt păziţi cu armata din cauză că nu respectă condiţiile de izolare

Redacția

Jumbo amână temporar deciziile de investiţii, care includeau și trei magazine în România. Compania greacă invocă majorarea „necontrolată” a costurilor

Redacția

Află hobby-urile de top care te fac mai inteligent

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site