NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Piețarii ce își desfășoară activitatea pe zonele de securitate indicate de ISU vor dialog cu municipalitatea!

Un grup de agenți economici, ce își desfășoară activitatea în piața din vale a municipiului Pașcani, solicită să fie invitați la următoarea ședință a Consiliului Local Pașcani.
Într-o solicitare adresată legislativului și executivului local, agenții economici cer să fie invitați la următoarea ședință a Consiliului Local.

“Subsemnații vă solicităm să supuneți dezbaterii Consiliului Local situația închirierii spațiilor din piața vale. De asemenea vă solicităm prezența noastră în sala de ședință”, se arată în solicitarea formulată de către un grup de agenți economici ce își desfășoară activitatea în piața din vale.

Advertisements

Mulți dintre aceștia sunt dintre cei care nu dețin contracte de închiere pentru suprafețele ocupate. Alții ocupă suprafețele de teren din zona halei din piața vale, acolo unde Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a recomandat eliberarea lor.

Cât privește relocarea comercianților, Primăria Pașcani a organizat peste 6 licitații în ultimii doi ani de zile, pentru atribuirea de noi spații comercianților care își desfășoară acrtivitatea în ilegalitate sau sub sancțiunea măsurilor impuse de ISU Iași.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

„Vaccinarea mă protejează atât pe mine, cât şi pe cei care sunt prea mici sau prea bolnavi pentru a fi imunizaţi“

Redacția

Consilierii locali chemați să-și asume gestionarea programului școlar „Cornul și Laptele”

Răzvan Grecu

ANALIZĂ Autostrăzile, capitolul unde România nu a intrat în Europa

Redacția
Încarcă...