RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PSD dă ultimatum liberalilor cu privire la data alegerilor prezidențiale. Romașcanu: „Predoiu are două hotărâri pe masă”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, luni, că partidul nu poate fi de acord cu transformarea săptămânală a calendarului electoral, și că data primului tur ar urma să fie decisă, săptămâna aceasta, de ministrul de Interne Cătălin Predoiu, împreună cu PNL, având de ales între 15 și 29 septembrie.

Romașcanu: Astăzi au fost încercări de a discuta datele privind alegerile prezidențiale Foto: Arhivă

Romașcanu: Astăzi au fost încercări de a discuta datele privind alegerile prezidențiale Foto: Arhivă

A avut loc o altă ședință a coaliției astăzi. S-au discutat și teme economice, teme de guvernare, dar firește au existat și anumite discuții legate de data alegerilor. În februarie, martie, s-a decis un calendar întreg pentru tot anul electoral 2024,iar domnul președinte Ciucă a avansat data de 15 septembrie, dată pe care am avut-o în vedere atunci când politic s-a decis inițierea unei hotărâri de Guvern care să aibă data de 15 septembrie ca tur I și 29 ca tur II. Între timp, colegii liberali, săptămâna trecută au venit cu o nouă propunere, enunțată tot de domnul Ciucă, aceea ca 29 septembrie să fie data primului tur al alegerilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

  

Romașcanu a afirmat că „din păcate, 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Crezând că şi-a găsit dragostea vieţii pe Facebook, o tânără de 16 ani a trăit grozăvii de nedescris

Redacția

GALERIE FOTO. FCSB a primit trofeul de campioană a României, pe Arena Naţională, în faţa a zeci de mii de spectatori

Redacția

Op Ed / Fostul ministru Daniel Funeriu: Despre diversitate, cu rațiune și relaxare

Redacția
Încarcă...