RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

George Ivaşcu, director fondator al Teatrului Metropolis, scrisoare deschisă către Nicuşor Dan: „Afirmaţiile inexacte pe care le faceţi în spaţiul public sunt extrem de periculoase”

George Ivaşcu, director fondator al Teatrului Metropolis, îi răspunde primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, ca urmare a afirmaţiilor „flagrant inexacte” pe care le conţine comunicatul de presă transmis de PMB despre situaţia instituţiei teatrale, solicitându-i edilului o discuţie pe aceste teme.

  • „Consider că afirmaţiile inexacte pe care le faceţi în spaţiul public sunt extrem de periculoase, ele având efectul de a radicaliza opinia publică prin acuzaţia de risipă pe care o aduceţi unor instituţii de cultură din subordinea dumneavoastră. Cu 15 ani în urmă, eu am început să construiesc, dintr-o ruină, un teatru de succes. Şi-am reuşit. Miile de artişti valoroşi din toate generaţiile care au dorit sa lucreze la Teatrul Metropolis şi cele peste 500 de mii de spectatori care ne-au trecut pragul, stau mărturie. Dumneavoastră de ce vreţi să-l distrugeţi? Şi ce doriţi să puneţi în loc?”, sunt întrebările adresate de managerul teatrului primarului general al Bucureştiului, în scrisoarea deschisă.

„Afirmaţi că bugetul alocat Teatrului Metropolis “este de 10 milioane de lei (respectiv 2 milioane de euro), care sunt suficienţi pentru plata cheltuielilor de funcţionare, a salariilor şi a datoriilor restante”. În realitate, domnule primar general, informaţia furnizată public este inexactă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, după lansarea studiului OCDE: „Autorităţile române sunt conştiente de necesitatea îmbunătăţirii condiţiilor pe piaţa muncii”

Redacția

Putin spune că a discutat cu Bill Clinton despre aderarea Rusiei la NATO

Redacția

900 de jandarmi mobilizați pentru meciul Steaua-Dinamo. Mai mulți suporteri s-au luat la bătaie și au fost duși la poliție

Redacția
Încarcă...