RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban, scuze pentru echipa Cîțu după ce premierul a fost huiduit / Replică tăiosă pentru contracandidatul său

Actualul lider al PNL, Ludovic Orban, le-a cerut scuze colegilor din tabăra lui Florin Cîțu pentru comportamentul susținătorilor săi, care l-au huiduit pe premier pe toată durata discursului său. Ludovic Orban a spus că Florin Cîţu nu s-a consultat cu el sau cu forurile statutare când a luat decizia de a-l remania pe Alexandru Nazare sau înainte de a provoca ieşirea USR-PLUS de la guvernare şi criza politică, deşi acum premierul susţine că dacă va fi ales președinte al PNL va consulta liberalii în luarea deciziilor.

  • “Le spun celor câțiva care au huiduit și fluierat că îi dezaprob și îmi cer scuze în numele lor. Noi am venit aici să ne susținem candidații”, a spus Orban, în discursul său în fața celor câteva mii de delegați care îl aleg astăzi pe președintele PNL.

De asemenea, liderul PNL a ținut să îi dea replica premierului, care a susținut că el nu va lua decizii niciodată fără a se consulta cu partidul:

  • “Problema mea este legată de ceea ce a spus colegul și prietenul Florin Cîțu că nu am consultat partidul. Mă îndoiesc că domnul Cîțu a consultat partidul atunci când mi-a demis secretarii de stat sau când l-a demis pe Alexandru Nazare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​VIDEO Cîțu, despre creșterea Fondului din care se dau bani pentru primării: Un miliard sunt doar pentru a repara ce au stricat inundațiile și apoi avem și alte cheltuieli

Redacția

Primii bani pentru partide în 2024. Cât au încasat formațiunile politice

Redacția

Wimbledon: Ana Bogdan vs Liudmila Samsonova – Misiune dificilă pentru româncă

Redacția
Încarcă...