RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere: laborator specializat pentru verificarea lucrărilor la drumurile județene

Gata cu lucrările de mântuială la drumurile județene. Președintele Consiliului Județean Iași vrea un laborator specializat care să verifice calitatea lucrărilor de modernizare și întreținere realizate la nivel de județ. El va propune în prima ședință a plenului deliberativ contractarea serviciilor unui astfel de laborator.

 

 

  

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean atrage atenţia firmelor care câştigă licitaţiile că nu va mai accepta lucrări de mântuială şi va fi foarte atent ca termenele de execuţie ale lucrărilor să fie respectate.

“Lucrările trebuie să fie de calitate, nu mai vreau lucrări de mântuială la drumurile judeţene. Voi fi foarte atent şi la respectarea termenelor de execuţie ale lucrărilor” a declarat Maricel Popa.

Menționăm faptul că ieri, 19 septembrie, au fost demarate lucrările pentru reabilitarea celor 18.5 km pe DJ 248A (Iaşi-Voineşti-Ţibăneşti).

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 6 milioane lei. Ofertantul câştigător este SC Con Ted Company SRL. Durata de finalizare a lucrărilor este de 3 luni, iar garanţia de bună execuţie: 24 de luni.

Related posts

Olariu și Nedelcu prinși cu minciuna! Asociația Ambulanța Life nu a solicitat spațiu pentru un Centru de Dializă! (DOC)

Răzvan Grecu

Am vrut să aflăm dacă primarul monitorizează defecțiunile la conducta cu apă și modul cum este anunțată populația cu privire la întreruperea apei! Ce-am reușit să aflăm: că nu mai avem voie în Primărie fără acordul purtătorului de cuvânt

Răzvan Grecu

Guvernul a adoptat plafonarea tarifelor RCA

Redacția
Încarcă...