RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Promovarea profesiei de polițist la Liceul „Ion Neculce” din Tg. Frumos


Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă al elevilor, personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ, unde a fost asigurat un climat de siguranţă publică.

Au fost desfăşurate activităţi preventive la Liceul Ion Neculce, Liceul Tehnologic Petru Rareş Tg.Frumos, Şcoala Gimnazială Garabet Ibrăileanu şi Şcoala Gimnazială Ion Creangă.S-a avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare. A fost
verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens fiind instruit personalul de pază. S-au realizat 3 întâlniri cu conducerea unităţilor de învăţământ.

Poliţiştii de proximitate s-au deplasat la Liceul Ion Neculce Tg. Frumos, unde au desfăşurat activităţi privind promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de formare din M.A.I, în cadrul campaniei ,,Şi TU poţi deveni POLIŢIST!”. La activitate au participat un număr de 50 elevi din clasa a XII-a.

  

IPJ IAȘI

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Agresorii bătrânei din Butea au fost prinşi de poliţişti

Ema Roman

Un taximetrist din Pașcani a predat la Poliție un portofel pierdut de un client

Marius Parteni

Coliziune între patru autoturisme pe varianta ocolitoare de la Blagesti

Marius Parteni
Încarcă...