NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pantazi către cetățenii rămași fără apă:„Dar ce vreți? Să vă aduc eu apă?”.„Păi faceți plângere și la Dumnezeu că ApaVital tot rămâne la Pașcani”.„Eu şi mâine plec, rupeţi-vă capul”

Lipsă de compasiune și limbaj inadecvat, așa poate fi caracterizată, în termeni blânzi, discuția pe care primarul Dumitru Pantazi a purtat-o vineri seară cu cetățenii de la blocurile G1-G6. Un pășcănean a povestit la mitingul de ieri ce replici au primit de la edilul șef câțiva cetățeni nemulțumiți că au fost debranșați de ApaVital.

Conform pășcăneanului, primarul Pantazi nu a fost deloc mișcat de faptul că 6 blocuri au rămas fără apă. Mai mult, atunci când i s-a atras atenția că în condominii sunt și copii și oameni bătrâni și oameni cu probleme medicale, edilul șef a dar o replică șocantă: „Dar ce vreți să vă aduc eu apă?”.

Nici faptul că oamenii aveau în mână plângeri penale ce urmau a fi adresate către DNA nu l-a determinat pe Pantazi să fie mai deschis la problemele  pe care cetățenii le ridicau. Acesta le-a răspuns în zeflemea că nici Dumnezeu nu-i poate ajuta: „Păi faceți plângere și la Dumnezeu că ApaVital tot rămâne la Pașcani”.

Advertisements
  

Tot din cele relatate la miting reiese că pe primarul Dumitru Pantazi nu-l interesează de comunitate și i-a îndemnat pe cetățenii nemulțumiți de ApaVital „să-și rupă capul”, după care s-a suit în mașină și a plecat: „Eu şi mâine plec, rupeţi-vă capul”!

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

ATENȚIE! Sectoare de drum închise și restricții de tonaj din cauza viscolului, pe drumurile naționale din zona Moldovei

Redacția

Clădirea în care funcționează Grădinița nr.2 și Creșa nr. 1, reabilitată în proporție de 85%

Răzvan Grecu

Paşcani: Consilierii locali sunt convocaţi în şedinţă extraordinară luni, 15 mai

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site