NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul chemat la raport de consilierii din opoziție! Miercuri de la ora 14.00, Pantazi trebuie să explice de ce nu a respectat o hotărâre de Consiliu Local!

Opoziția din legislativul local a convocat o ședință de îndată în care să fie discutată situația apei de la Pașcani. Cei 7 consilieri locali care formează în acest moment opoziția vor să afle de la primarul Dumitru Pantazi de ce hotărârea 183/2014 prin care a fost aprobată achiziționarea unui serviciu de consultanță pentru organizarea unei licitații publice în vederea desemnării operatorului de apă-canal nu a fost pusă în practică.

 

Un alt punct de pe ordinea de zi este un raport al directorului Prest Serv Apa prin care acesta să explice care este situația companiei la care Consiliul Local este unic acționar. Aleșii locali doresc să afle cine este obligat să plătească contravaloarea serviciilor de epurare, și cât mai poate rezista operatorul local fără a încasa bani de la ApaVital.

  

Acest demers a fost inițiat de consilierul PC, Ion Danu, și de consilierul PNL, Marius Pintilie.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Eco Salubritate a întocmit facturi greșite clienților. Finanțele Publice au găsit problema, iar aleșii locali trebuie să modifice contractul de delegare (DOC)

Răzvan Grecu

Autostrada Iaşi-Târgu Mureş repusă pe lista proiectelor în 2016, la inițiativa senatorului Florin Constantinescu

Marius Parteni

Vreme deosebit de rece şi ger, dimineaţa şi noaptea, în nordul, centrul şi estul ţării până miercuri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site