NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii au reținut două tinere suspecte de furt din locuințe. Una dintre ele este din Pașcani

Două tinere, dintre care una din Pașcani, care sub pretextul că vând diverse bunuri, au pătruns în locuința unor femei în vârstă din Iași și profitând de neatenția lor le-au lăsat fără bani.

 

 Marți, 16 iunie poliţiştii au organizat o acţiune în vederea aducerii la cercetări a persoanelor despre care se deţineau informaţii că au comis  furturi din locuinţe.  Cu această ocazie au identificat şi condus la sediul poliţiei două persoane:
 Balan Florentina, de 23 ani, din municipiul  Suceava şi Iosub Nadia, de 29 ani, din  Paşcani.

  

  În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat s-a stabilit că cele două femei sunt suspectate de comiterea a  două furturi din locuinţe comise pe raza municipiului Iaşi:

– în ziua de 04.06.2013, sub pretextul că vând diverse bunuri, ar fi pătruns în locuinţa unei femei   de 89 ani, din Iaşi şi profitând de neatenţia acesteia i-ar fi sustras suma de 2000 lei.

– în acelaşi mod ar fi pătruns în ziua de 03.07.2013 în locuinţa unei femei de 77 anii, din Iaşi, de unde, prin distrăgerea atenţiei, i-ar fi sustras suma de 2700 lei.

 Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţilor vătămate.Cele două suspecte au fost reţinute, fiind introduse în arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca miercuri, 17 iunie să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale. Cercetările  continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor două femei.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Impiegat de mișcare, prădat în trenul Pașcani-Roman! Hoții au returnat toate bunurile furate

Ema Roman

AgroComplex a pierdut procesul cu Primăria! Judecătorii au respins cererea care l-ar fi ajutat pe Dumitru Pantazi să scape de DNA!

Răzvan Grecu

Polițiștii care i-au bătut pe pășcănenii Paul Axinte și Dorin Ghioc trimiși în judecată de Parchetul Militar Iași!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site