NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pășcănean în comă după ce a băut antigel

Un barbat in varsta de 54 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) dupa ce a baut accidental o substanta otravitoare. Barbatul a fost transferat de la Spitalul Municipal Pascani la Iasi, fiind in stare foarte grava. La UPU, barbatul a fost intubat si ventilat mecanic pentru ca se afla in coma de gradul 3.

In urma testelor, s-a descoperit ca barbatul consumase, accidental, antigel dintr-o sticla nemarcata. Dupa ce i-a fost acordat primul ajutor, a fost transferat la Spitalul Clinic Dr. C.I. Parhon Iasi, pentru a i se face dializa, aceasta fiind singura medota prin care se poate elimina substanta toxica din corpul barbatului.

Medicii atentioneaza iesenii sa nu consume substante necunoscute si sa nu depoziteze in gospodarii substantele chimice alaturi de cele alimentare. Prin administrarea accidentala a substantelor chimice, oamenii se pot alege cu intoxicatii grave sau pot muri. Antigelul are un miros asemanator cu cel al migdalelor si poate fi usor incurcat daca nu este lasat in ambalajul sau original.

  

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Nu o să mai pui gura pe aşa ceva! Medicii, studiu îngrijorător despre ţigările electronice: „Bolile pe care le dezvoltă utilizatorii sunt groaznice”

Redacția

Aplicaţiile de telemedicină au fost folosite doar de 8% din medicii de familie

Redacția

Târgu Frumos: Curs gratuit de tehnician maseur

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site