NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarii din judet, amenintati cu amenzi drastice

Primariile din judetul Iasi au fost luate din nou la puricat de autoritatile judetene pentru ca nu si-au indeplinit obligatiile privind Legea 165/2013, legata de inventarierea suprafetelor de teren.

Judetul Iasi este pe ultimul loc in tara in privinta inventarierii terenurilor, cu toate ca autoritatile locale au fost amenintate in mai multe randuri cu amenzi drastice daca nu reusesc sa duca proiectul la bun sfarsit. In aceste zile, conducerea Prefecturii Iasi a convocat primarii din judet pentru a se vedea stadiul finalizarii inventarierii terenurilor. Daca inventarierea terenurilor nu va fi gata la timp, primarii se pot alege cu amenzi uriase.

Ieri, la Prefectura au fost prezenti primarii din Andrieseni, Aroneanu, Barnova, Bivolari, Ciurea, Dobrovat, Dagata, Draguseni, Dumesti, Golaseti, Grajduri, Holboca, Horlesti, Iptale si Letcani. Tot ieri, au trebuit sa dea cu subsemntaul si primarii din Madarjac, Mironeasa, Miroslava, Mogosesti, Movileni, Popesti, Probota, Popricani, Rediu, Romanesti, Scanteia, Scheia, Schitu Duca, Sinesti si Tansa, dar si cei din Tibana, Tibanesti, Tiganasi, Tomesti, Trifesti, Tutora, Valea Lupului, Victoria, Vladeni, Voinesti, Al. I. Cuza, Baltati, Braesti, Butea si Ciohorani.

  

Pentru astazi a fost convocata o noua intalnire cu restul primariilor din judet, iar luni vor trebui sa fie prezenti cei care conduc orasele. „Reprezentarea comunelor si oraselor se va asigura obligatoriu prin primar, impreuna cu secretarul unitatii administrativ-teritoriale si persoana responsabila de fond funciar in cadrul primariei. Municipiile vor fi reprezentate, dupa caz, prin primar sau prin persoana careia i-au fost delegate atributiile de indeplinire a obligatiilor prevazute de Legea 165/2013”, au mentionat reprezentantii Prefecturii Iasi.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primăria începe delimitarea secțiilor de votare pentru alegerile din 5 iunie 2016

Marius Parteni

Se anunta cea mai FRIGUROASA IARNA din ultimii 100 de ani! Meteorologii sunt cuprinsi de frisoane numai cand se uita peste statistici!

Redacția

Pantazi pe Facebook: „Investim și în educație!” Copiii din creșe, grădinițe și școli fac educație în frig!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site