NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi – Zanet, două măsuri pregătite dacă câștigă un nou mandat: Poliția Locală transformată în direcție, serviciile publice unite sub comanda lui Ursu!

Candidatul PSD la funcția de primar și administratorul public Gică Zanet și-au stabilit câteva obiective, în cazul în care vor obține un nou mandat la Primăria Pașcani.

Una dintre ele este aceea de transformare a Poliției Locale într-o direcție cu personalitate juridică. La conducerea acesteia ar urma să fie numit fostul polițist Mihai Dediu, candidat pe lista PSD pentru Consiliul Local. Contactat telefonic, Dediu a negat că ar fi interesat de o asemenea nominalizare.

E o fumigenă. A mai venit cineva la mine și m-a felicitat, dar eu nu vreau așa ceva. Am plecat dintr-un sistem, nu mă mai întorc”, a spus acesta.

Poliția Locală revine în centrul unui subiect, în prag de campanie eletorală. În 2012, atunci când Dumitru Pantazi a candidat la Primărie, instituția a trecut din subordinea primarului Grigore Crăciunescu, în cea a Consiliului Local. După ce a câștigat mandatul Pantazi a propus o hotărâre prin care Poliția Locală se afla în subordinea sa și a Consiliului Local. 

O altă mutare ar fi unificarea serviciilor publice sub comanda lui Leonard Ursu, care astfel ar fi responsabil de tot ceea înseamnă curățenie pe domeniul public și ar dispărea Gospodăria Comunală.

Prezent într-o emisiune de dezbateri la Actualitatea Tv, la începutul acestei săptămâni, Ursu a făcut o declarație legat de acest subiect. El a spus că ar fi bine ca cei de la spații verzi, să fie preluați de societatea pe care o administrează.

“Sunt momente când se tunde iarba, iar în urmă rămâne vegetația. Dacă am lucra concomitent, atunci angajatul de la măturat stradal ar interveni și nu am mai avea imaginile pe care le știm cu toții”, a spus Ursu.

Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor pentru a comenta aceste discuții.

Advertisements

Related posts

Funcția de primar delegat a creat nebunie în Primărie: Axinte plânge după primar, Zanet după funcție!

Răzvan Grecu

Conferință de presă PMP Pașcani (VIDEO)

Redacția

Pădurarii, cu mâinile goale în faţa hoţilor. PSD i-a obligat să predea armele Kalaşnikov

Redacția
Încarcă...