RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Preţurile la RCA cresc din nou. Cât vor plăti şoferii în 2024 pe asigurare, în funcţie de vârstă

Prețurile asigurărilor RCA cresc din nou. Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat noile tarife de referință pentru poliţe, pentru următoarele șase luni. 

Anul 2024 nu vine cu veşti bune pentru şoferi, indiferent de vârsta lor şi de maşina pe care o au. Astfel, preţurile de referinţă pentru poliţele RCA au crescut şi vor creşte anul viitor. De exemplu, un şofer de 30 de ani care are o maşină cu o capacitate cilindrică de 1401 – 1600 cmc, în februarie anul acesta avea un preţ de referinţă de 2.187 de lei, iar acesta a crescut cu 120 de lei, astfel încât în decembrie anul acesta a ajuns la 2.302 lei.

Pentru şoferii de peste 31 şi până 40 de ani cu aceeaşi capacitate cilindrică, creşterea este de 60 de lei. O creştere puţin mai mică se înregistrează la şoferii între 41 şi 50 de ani cu acelaşi tip de maşină, vorbim de o creştere de 55 de lei.

continuare pe observator

Related posts

In Primaria Pascani inca se discuta de spaga

Redacția

Programul autobuzelor R.A.G.C.L în perioada sărbătorilor de iarnă

Oana Cordoneanu

Mitropolitul Moldovei la Pașcani. Conferință preoțească cu tema ”Constantin Brâncoveanu, apărătorul românilor transilvăneni care sufereau de uniație”

Răzvan Grecu
Încarcă...