NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prima etapă a operațiunii de dezinsecție a Pașcaniului a luat sfârșit. Efectele se vor face simțite abia peste o săptămână

Pășcănenii se pot considera norocoși, întrucât, începând de astăzi ei vor avea din ce în ce mai puține probleme cu țânțarii. Aceasta deoarece, în cursul serii de ieri, firma contractată de Primărie pentru a realiza dezinsecția în oraș a demarat prima etapă a acestei acțiuni și a încheiat-o cu succes în numai câteva ore.

 

Este vorba de firma SC. Mior SRL, care a câștigat licitația publică organizată de actuala administrație și care a operat în oraș folosind două autovehicule mici, fiecare dotate cu câte două tunuri de răspândire a gazului, precum și o echipă mobilă formată din muncitori pedeștri „înarmați” cu dispozitive speciale cu același rol.

  

Modul de organizare al acțiunii a părut unul extrem de pragmatic și eficient, întreaga operațiune desfășurându-se de la exteriorul orașului către centru, acolo unde a fost și locul final de întâlnire a efectivului de lucru.

Astfel, cele două autovehicule au luat pe rând fiecare stradă și străduță din municipiu, în timp ce echipa mobilă a desfășurat procedura de dezinsecție mai întâi în cimitir și zona blocurilor ANL, poposind ulterior în zona lacului Peștișorul și pe aleile Parcului Municipal.

Deși această operațiune complexă a cuprins întreg orașul, de la reprezentanții firmei respective am aflat informația cum că efectele se vor face simțite pe deplin în Pașcani abia peste o săptămână, urmând ca peste încă o săptămână firma să revină din nou pentru a repeta procedura.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi continuă abuzurile pro ApaVital: a facturat redevență după voința ARSACIS, nu după hotărârea consilierilor locali! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Ședință pentru salubritate la nivel județean! Licitația din cadrul ADIS va avea loc în luna mai

Ema Roman

Marţi – şedinţă extraordinară pentru un nou tarif la energia termică

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site