NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban o sprijină pe Violeta Alexandru: „E o susţinere pentru loialitate, coloană vertebrală, cuvânt”. Ce acuze îi aduce lui Ciucu

„Nu am obiceiul la conferinţe de alegeri să susţin un candidat. În toate conferinţele judeţene la care am fost nu mi-am exprimat făţiş susţinerea pentru un candidat pentru că în calitate de preşedinte PNL am considerat că este dreptul fiecărui membru al partidului să aleagă conducerea PNL în fiecare filială. La această conferinţă în schimb îmi voi exprima opţiunea”, a transmis Orban.

El a explicat de ce o susţine pe Violeta Alexandru. 

„În urmă cu aproximativ o lună, am început discuţiile cu Ciprian Ciucu pentru o susţinere reciprocă şi pentru a identifica o soluţie pentru Bucureşti. Discuţiile s-au materialiat într-un protocol, semnat de domnul Ciucu, de încă trei preşedinţi de filiale de sector: Sectorul 1, Sectorul 3, Sectorul 5 şi contrasemnat de mine. La o zi după semnarea protocolului, eram la o conferinţă judeţeană, a venit un coleg care mi-a spus consternat că Ciucu şi-a depus candidatura în prezenţa premierului Florin Cîţu şi susţinut de colegii din Sectorul 2 şi Sectorul 6. Nu voi da publicităţii acest protocol şi nu am vrut să mă refer la el şi nu m-aş fi referit niciodată dacă acest lucru nu l-ar fi făcut Ciprian Ciucu”, a declarat Orban.

Acesta a mai precizat că susţinerea sa pentru alegerile din PNL Bucureşti merge către loialitate,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Bogdan Aurescu l-a felicitat pe omologul său din Republica Moldova pentru învestirea noului Guvern

Redacția

Ministrul Mediului: Vrem o nouă TAXĂ AUTO care să nu fie atacată în justiţie

Redacția

O tânără vindecată, externată şi izolată la domiciliu, luptă iar cu noul coronavirus

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site