NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicuşor Dan, la alegerile PNL Bucureşti: Violeta Alexandru este o „profesionistă în administraţie” şi „sper să continuăm colaborarea”

„În toate deciziile pe care le luăm am observat maturitate, tact şi este nevoie de tact la nivelul municipiului Bucureşti şi a avut tot timpul, când în decizii dificile pe care am avut să le luăm, a avut deschiderea conducerii naţionale a PNL”, a adăugat edilul.

„Sunt un primar care e susţinut de trei partide în consiliul general şi vreau să vă spun că relaţia cea mai solidă e cu PNL şi cea mai de încredere. O relaţie care este atât la nivelul consilierilor general, la nivelul conducerii municipale a partidului şi la nivelul conducerii naţionale a partidului. Vreau să îi mulţumesc Violetei Alexandru pentru colaborarea pe care am avut-o şi pe care sper să o continuăm. Vreau să pun despre ea, aşa cum ştim cu toţii, că este o profesionistă în administraţie. Un lucru foarte important este o persoană care în toată colaborarea pe care am avut-o cu ea până acum a pus binele public şi binele partidului înaintea propriei persoane şi acesta e lucrul cel mai important. Ori de câte ori discut cu ea, vorbim de proiectele propuse de PNL, niciodată de ea însăşi. În toate deciziile pe care le luăm am observat maturitate, tact şi este nevoie de tact la nivelul municipiului Bucureşti şi a avut tot timpul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Propunere UE: Limitatoare de viteză, la 110 kilometri pe oră

Redacția

Nominalizări Premiile Oscar 2021. Documentarul „Colectiv”, nominalizat la două categorii (Video)

Redacția

Florin Cîţu, după victoriile de la Alba, Mureş şi Timiş: „Suntem uniţi şi rămânem uniţi şi după 25 septembrie”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site