NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Coronavirus în România: 126 cazuri noi / 37 internați la ATI / Lista județelor după cazurile noi de COVID-19 raportate și incidența la mia de locuitori

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 126 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), au transmis duminică reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. În intervalul 23.07.2021 (10:00) – 24.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP un deces (femeie), al unei paciente infectate cu noul coronavirus, internată într-un spital din Neamț. Acest deces s-a produs în luna iulie 2021. Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă 70-79 ani, iar pacienta a prezentat comorbidități. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 279. Dintre acestea, 37 sunt internate la ATI.

​Până astăzi, 24 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.183 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.047.199 de pacienți au fost declarați vindecați.

  • Referitor la cele 47 de „cazuri noi nealocate pe județe”, facem precizarea că numărul acestora este determinat de modificările aduse platformei electronice prin care sunt raportate și centralizate rezultatele testelor pentru noul coronavirus. Astfel, conform noii metodologii, centrele de testare introduc în mod direct rezultatele testelor realizate, urmând ca de la nivelul Direcțiilor de Sănătate Publică să fie realizată ancheta epidemiologică și atribuite cazurile pozitive județului/localității de care aparțin persoanele infectate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ludovic Orban, întrebat dacă îi cere demisia lui Cîțu din funcția de premier: „Nu aș face-o în public”

Redacția

În prima jumătate a anului s-au născut cu peste 12.500 de copii mai puțin. Potrivit prognozelor, peste 30 de ani numărul tinerilor se va înjumătăți

Redacția

Plafonul garanţiilor pentru Prima Casă, suplimentat cu 1 miliard de lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site