NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Online Dating. Bumble vs Tindle. Femininul are inițiativa. Masculinul e ofensat VITAL Cultural

Trei ani de online dating. Propria experiență transpusă într-o disertație la Litere București, Comunicare și Relații Publice. Alexandra Ioana Cîrstea se-ntreabă cum de-au ajuns fetele să aibă inițiativă pe online dating. Și astfel urmărește felul în care s-au schimbat normele curtoaziei. Alexandra Ioana Cîrstea a pornit în cercetare, citind “American Etiquette and Rules of Politeness” și “Amy Vanderbilt’s Complete Book of Etiquette”, cărți de acum două secole. A trecut la marea confruntare cu propria mamă și cu propriile “moșteniri” de comportament. Apogeul cercetării și experienței însă l-a constituit propriul fel de a fi în păienjenișul Bumble, ori Tinder. Citiți cum a ajuns genul feminin în Online Dating să aibă inițiativa și să-și poarte de grijă. Online Dating. Femininul are inițiativa. Masculinul e ofensat. VITAL Cultural

Dating Online. Femininul are inițiativaFoto: Profimedia

Online Dating. De ce am cercetat

Advertisements
  

Când a venit momentul să îmi aleg tema de disertație am simțit cum mă cuprinde panica, deoarece, în jurul meu, toată lumea vorbea despre cum subiectul disertației trebuie să fie unul care să ne pasioneze sau care să ne stârnească interesul în mod deosebit. M-am gândit, dar nimic de acest gen nu îmi venea în minte.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cum arată programul de guvernare al lui Dacian Cioloş – DOCUMENT

Redacția

Accident de avion în China: a fost găsită a doua cutie neagră a avionului Boeing 737-800

Redacția

Digi24: Pentru ca restul familiei să aibă ce mânca, un afgan încerca să-și vândă la piață fiica de 4 ani: “Nu e o alegere, e disperare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site