RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO VIRAL Un pilot a refuzat să decoleze din cauza unor poze deocheate

Un pilot al companiei americane low-cost Southwest Airlines a amenințat că va anula zborul după ce un pasager a trimis o fotografie nud altor pasageri, relatează CNN. Incidentul a fost filmat și a devenit viral pe TikTok.

Avion al companiei Southwest AirlinesFoto: David Zalubowski / AP / Profimedia

Incidentul a avut loc în timpul unei curse Houston, SUA – Cabo San Lucas, Mexic, iar pilotul care se afla la manșa avionul a avertizat că nu va decola dacă pasagerii vor mai partaja imagini nud, prin serviciul Apple AirDrop.

  

Incidentul, în care a fost implicat serviciul de transfer de fișiere AirDrop de la Apple, a implicat un zbor de la Aeroportul William P. Hobby din Houston către Cabo San Lucas, Mexic.

“Uite cum stă treaba, dacă acest lucru continuă în timp ce suntem la sol, va trebui să mă retrag la poarta de îmbarcare, toată lumea va trebui să coboare, va trebui să implicăm paza și… vacanța voastră va fi distrusă”, a spus pilotul.

“Așa că voi, oameni buni, indiferent ce e chestia aia AirDrop, nu mai trimiteți poze nud și hai să mergem în Cabo”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un paznic de 100 de ani din lagărul de concentrare nazist de la  Sachsenhausen trimis în judecată

Redacția

Istoria conflictelor interetnice din anii 90: Sute de case distruse și populații strămutate în localități în care românii și maghiarii s-au ridicat împotriva romilor

Redacția

Modelul catalan pentru autonomia secuiască, susţinut oare de UDMR?

Redacția
Încarcă...