NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Maşini de găurit şi electrocasnice noi, la schimb cu hârburi la Ruginoasa

Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec), împreună cu edilii din Ruginoasa şi partenerii Philips şi Skil, îi invită din nou pe ieşenii care îşi doresc un mediu înconjurător mai sănătos să participe sâmbătă la cea de-a cincea acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice.

Astfel, pe 30 iunie, între orele 9-18, caravanele Asociaţiei Rorec vor fi prezente în Ruginoasa, iar cei ce doresc să obţină informaţii suplimentare despre acţiunea din week-end pot suna la 0765.622.140, între orele 9-17.„Prin participarea la această acţiune, locuitorii se pot alătura eforturilor susţinute ale Asociaţiei RoRec de a apropia România de ţinta anuală de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean european, de 4 kg/locuitor. Iar pentru că faptele bune trebuie răsplătite, cu sprijinul partenerilor Philips şi Skil, Asociaţia RoRec pune în joc o serie de premii, pe care le oferă celor mai norocoşi dintre participanţi, la tombolele prilejuite de această acţiune de colectare”, afirmă organizatorii. Astfel, se pot câştiga cinci maşini de găurit sau cinci maşini de călcat.

A cincea acţiune în judeţ

  

Campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, a debutat anul acesta cu o acţiune în Paşcani, la data de 7 aprilie. A doua acţiune din judeţ a avut loc la data de 21 aprilie, la Cristeşti, Moţca, Mirosloveşti, Ciohorani. În 12 mai, a avut loc o noua acţiune de colectare a Asociaţiei Rorec, în judeţul Iaşi, la Belceşti, Coarnele Caprei, Fântanele, urmată de acţiunea de la Popricani şi Probota, din 26 mai.

Advertisements

Până acum, peste 350.000 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice au fost colectate în acţiunile derulate de RoRec, aproximativ o treime din cantitatea de deşeuri colectată anul trecut de pe tot cuprinsul ţării.

Advertisements

 

sursa Evenimentul de Iasi

Citește și:
{loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Șofer mort într-un accident feroviar, la Halta Bădeni-Scobinți

Oana Cordoneanu

Alex Velea, Ileana Ciuculete și Radu Ile la „Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși”

Oana Cordoneanu

1,5 milioane euro pentru alimentarea cu apă a comunei Tătăruși

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site