NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de primăvară la Pașcani. Plombări, asfaltări și curățenie în cartiere

Administrația locală a pregătit planul de acțiune de primăvară. Au fost prioritizate străzile în vederea plombări și turnării covorului asfaltic. De asemenea, când vremea va permite, se va trece și la curățenia generală pe străzi și cartiere.

 

În ceea ce privește străzile, de cum se va îmbunătăți vremea, se va trece la plombarea lor.”Avem în vederea cartierul Aerodrom, suburbiile Boșteni și Sodomeni”, a declarat Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani.

 Etapa a doua, este cea de achiziție a mixturii asfaltice. Se are în vedere plombarea străzilor, turnarea de covor asfaltic și asfaltarea unor parcări.

 ”După procedura de achiziție a mixturii asfaltice, vom începe plombarea străzilor acolo unde este cazul. Sunt prevăzute și lucrări de îmbrăcăminți bituminoase pe străzile Crinilor , 1 Mai, Aleea Grădiniței, Fundac, Camil Petrescu, Albineț, Aurora I și II, aleile și parcările dintre blocuri, cât și curțile unor unități școlare, acolo unde este cazul”, a mai spus viceprimarul Nedelcu.

 Concomitent, se va desfășura și acțiunea de curățenie de primăvară, care va cuprinde, pe etape, toate zonele din municipiu.       

Advertisements

Related posts

Zuzan admite că Zanet este în conflict de interese.”De săptămâna viitoare își face bagajele și pleacă la firmă”, spune secretarul

Răzvan Grecu

Mall-urile se redeschid, dar cu reguli stricte și multe. Nu veți mai avea voie să testați produsele cosmetice

Redacția

Zece firme din agricultură au împărţit un tort de la UE de 114 milioane de euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site