NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiție în iluminatul public de la Ruginoasa! Neoanele sunt înlocuite cu lămpi economice

Administrația locală din Ruginoasa și-a propus să modernizeze iluminatul public stradal prin intermediul unei investiții din bugetul local al comunei. Proiectul a fost implementat din această toamnă și este în plină desfășurare.

 

Practic, toate neoanele vor fi înlocuite cu lămpi economice, cu led. Pe două dintre străzile principale ale comunei s-a făcut deja schimbarea, însă primarul are planuri mari.

„Am început acțiunea de modernizare a iluminatului public, începând cu luna septembrie, de când am achiziționat lămpi cu led, și în același timp, am început operațiunea de a schimba neoanele care consumau foarte mult și încărcau factura de iluminat public aproape peste puterile noastre de a o achita. În acest sens, primul tronson pe care l-am schimbat a fost strada principală DN28A, strada principală Dumbrăvița, și din acest moment, în funcție de vreme, vom începe să schimbăm neonele și pe străzile principale din celelalte sate ale comunei. Banii au fost din Bugetul Local de venituri și cheltuieli al comunei. Sperăm ca la finele anului viitor să fim cu iluminatul în întregime pe lămpi economice”,  a declaratDănuț Nechifor, primarul comunei Ruginoasa.

Edilul local își propune ca până la finalul anului viitor, să rezolve problema iluminatului în toate satele din comuna Ruginoasa. Societatea care furnizează echipamentele este GalaEver din Pașcani. 

Advertisements
Loading...

Related posts

E-on va relua furnizarea gazului către RAGCL, începând de mâine

Marius Parteni

Bătăie pe un loc în Consiliile de Administrație de la școli. PNL a vrut, PSD nu a cedat. Trei aleși s-au retras!

Marius Parteni

Regulament pentru stăpânii de animale și piste pentru bicicliști în municipiu sunt cerințele Asociației Pentru Pașcani pentru aleșii locali!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site