RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un profesor din Pașcani așteaptă de 8 ani repartiția unei locuințe ANL

Una dintre problemele cu care se confruntă comunitatea pășcăneană o reprezintă lipsa locuințelor. Săptămânal sunt persoane care vin și cer în special locuințe ANL sau sociale, la audiențele ținute de administrația locală.

  

Joi, 24 septembrie, la sediul Primăriei Municipiului, au avut loc audiențe susținute de viceprimarul Vasile Axinte. Printre persoanele care au venit să-și rezolve problemele s-a numărat și Gabriel Teodorescu, profesor de religie la Colegiul Tehnic „CF Unirea”.

Pășcăneanul a depus din 2007 dosarul pentru ai fi repartizată o locuință ANL, însă până acum nu s-a rezolvat nimic. Gabriel Teodorescu este următorul pe lista de repartizare, iar o garsonieră s-a eliberat de câteva săptămâni la blocul F3.

Atribuirea unei astfel de locuințe se face printr-un proiect de hotărâre discutat într-o ședință de Consiliu Local și aprobat de aleși. Viceprimarul Vasile Axinte a spus că pentru ședința ordinară din această lună, care va avea loc pe 30 septembrie, este prea târziu să fie introdus pe ordinea de zi, dar încearcă să întocmească un proiect suplimentar, iar dacă nu, în luna octombrie se va rezolva această problemă.

 „Gabriel Teodorescu din Pașcani a solicitat să fie întocmit un proiect de hotărâre în vederea acordării unei locuințe de tip ANL, întrucât este următorul pe listă. Comisia se va întruni imediat după ce unul din membri va fi înlocuit, este vorba despre Iuliana Haldan care a plecat în străinătate și nu mai lucrează în Primăria Pașcani. După înlocuirea doamnei Haldan din comisie, se va întocmi proiectul de hotărâre solicitat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, Cristian Menegon.

 Ultimele locuințe ANL repartizate la Pașcani, au fost în luna martie 2015, trei garsoniere și un apartament.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Garda de Mediu în control la Primărie. Concluziile vor fi anunțate mâine!

Marius Parteni

Cum s-a văzut mitingul de ieri din aer! (VIDEO DIN DRONĂ)

Răzvan Grecu

Alexe: „Nu putem ca în fiecare an să creştem salariile, în timp ce mediul privat gâfâie“

Redacția
Încarcă...