RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD susține propunerea PNL de menținere a cotei de impozitare a clădirilor nerezidențiale

Social-democrații pășcăneni se arată și ei susținători ai mediului de afaceri. Președintele comisiei economice din cadrul Consiliului Local a anunțat astăzi că susține propunerea de menținere a cotei de impozitare a clădirilor nerezidențiale.

 

 

  

La discuțiile de astăzi, liberalii și-au menținut, prin vocea consilierilor Marius Pintilie și Andrei Rîznic, poziția de menținere a procentului de 0,2% ca și cotă de impozitare, față de 0,4% cât a propus primarul.

Președintele comisiei economice a avizat favorabil propunerea.”Sunt de acord cu această opinie. Trebuie să îi susținem pe agenții economici, pe investori. Toată lumea a susținut în campanie că avem nevoie să atragem investitori’, a spus Vasile Haldan.

Poziția PSD l-a nemulțumit din nou pe primarul Dumitru Pantazi, care vorbește de un deficit bugetar de 1,7 milioane lei, în dondițiile în care în contul instituției sunt necheltuiți 15 milioane lei.

Related posts

Primăria nu vrea să facă “lumină” în afacerea ElectroMagnetica! 1,5 milioane euro pentru 16 străzi. Tătăruși, exemplu de bună practică!

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local, comuna Valea Seacă, 20 iunie 2023 (VIDEO)

Redacția

Prețul unei călătorii pe mijloacele de transport ale RAGCL rămâne neschimbat, din cauza documentației realizată greșit

Marius Parteni
Încarcă...