RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Însărcinată și fără meci jucat de aproape un an, Naomi Osaka câștigă o avere în 2023

Naomi Osaka nu a mai călcat pe terenul de tenis din septembrie 2022 (s-a accidentat, iar apoi a anunțat că este însărcinată), dar nipona o duce foarte bine atunci când vine vorba de încasări.

Naomi OsakaFoto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naomi Osaka câștigă 57,3 milioane de dolari în 2023

  

Japoneza a condus topul celor mai bine plătite sportive din lume în 2021 și 2022, iar acest lucru se va întâmpla probabil și în 2023, an în care va câștiga 57,3 milioane de dolari.

Naomi are contracte de sponsorizare cu firme importante precum Nike, Yonex, Nissan, Citizen Watch, Nissin Foods, Shiseido, Tag Heuer, Louis Vuitton, Wowow, Airbnb, Beats Electronics, MasterCard, BodyArmor, Frankies și All Nippon Airways.

Cvadrupla campioană de Grand Slam a înființat și o companie media numită Hana Kuma, în parteneriat cu SpringHill (o companie cofondată de LeBron James).

De asemenea, nipona a investit în patru branduri: Sweetgreen, Hyperice, North Carolina Courage și BodyArmor.

Osaka locuiește într-o vilă din Beverly Hills pe care a cumpărat-o de la Nick Jonas în 2019 pentru aproape 7 milioane de dolari.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tot mai mulţi pacienţi diagnosticaţi cu HIV/SIDA după pandemie / Medic infecționist: Avem cu 30% mai mulţi decât înainte de pandemie / În pandemie, oamenii nu au mai ajuns în spitale

Redacția

Criza migranților: Președintele Alexander Lukașenko este pregătit să suspende fluxurile de energie din Rusia, dacă Polonia își închide granița cu Belarus

Redacția

Incident „foarte neobișnuit” la British Museum – Au fost furate o mulțime de obiecte mici, unele vechi de peste 3.000 de ani

Redacția
Încarcă...