RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Îngrijorarea pune stăpânire pe pășcăneni:”ApaVital a săvârșit un act de terorism”. Pantazi:”Pășcănenii să acționeze în consecință”

Cetățenii municipiului Pașcani au venit astăzi din nou la Primărie pentru a afla noile opinii ale aleșilor locali pe marginea problemelor pe care le întâmpină cu operatorul ApaVital.

Ei au participat la ședința extraordinară de Consiliu Local, prilej cu care au cerut noi lămuriri legate de modul în care își pot plăti apa consumată.

Prin intervenția lui Ion Moțatu, oamenii au vrut să afle de la primarul Dumitru Pantazi de ce nu declanșează starea de urgență în municipiul Pașcani și ce anume a făcut împotriva celor de la ApaVital. Edilul local le-a explicat:“Am dat dispoziție Poliției Locale să interzică debranșarea blocurilor. De asemenea, am depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani și am introdus acțiune în instanță pentru ordonanța prezidințială”.

  

Oamenii cred că reprezentanții operatorului județean au săvârșit un act de terorism, prin faptul că de atâtea zile țin fără apă potabilă familiile din blocurile debranșate.

“Considerați act terorist faptul că ApaVital, nefiind plătită apa, a trecut la debranșare? Dacă este act de terorism, locatarii din blocul respectiv să facă scris și să acționeze în consecință”, a susținut primarul Dumitru Pantazi.  

Menționăm faptul că cetățenilor prezenți astăzi la ședință le-au fost impuse restricții de a vorbi, fiindu-le acordat un timp de 15 minute. Consiliera Carmen Apostol a amenințat că îi evacuează din sală pe oameni, dacă nu păstrează liniștea.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Iată ce investiții sunt prinse în proiectul de buget pe 2024 al Pașcaniului: lucrările pentru Lacul Peștișorul sunt programate să înceapă anul acesta!

Răzvan Grecu

Restricțiile sunt menținute pe strada Moldovei și întreg centrul municipiului!

Marius Parteni

Iluminatul public clasic ar fi putut fi înlocuit gratuit cu cel pe leduri! Primarul nu a luat în calcul propunerea, a semnat cu firma de casă și a declinat tacit oferta!

Răzvan Grecu
Încarcă...