NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lampa care ilumina trecerea de pietoni din zona fostului Minimax a dispărut. Iată de ce!

Lampa care ilumina trecerea de pietoni de pe strada Grădiniței, unde în urmă cu câteva luni o femeie și-a pierdut viața, a dispărut. Autoritățile locale susțin că au predat-o celui care le-a prezentat modelul.

 

  

Primăria Pașcani urmează să modernizeze în perioada următoare sistemul de iluminat de la trecerile de pietoni, cu ajutorul societății RomPak SRL. „Corpul la care faceți referire este acela amplasat în apropierea intersecției cu fostul MiniMax. A fost o probă dată de o societate din municipiul Pașcani. Momentul în care persoana respectivă a decis să își retragă acel corp, a fost ridicat de acolo și înapoiat proprietarului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Dumitru Menegon.

Cât privește sponsorizarea societății pășcănene, vorbim de 15 lămpi cu led care au fost oferite în vederea acoperirii zonelor neiluminate din municipiu.„Sunt 15 corpuri de iluminat primite de Primăria Pașcani de la firma Rompak ca și sponsorizare. Primul corp din cele 15 a fost amplasat deja la trecerea de pietoni din dreptul societății TE-ROX PROD, fosta Integrata”, mai spus purtătorul de cuvânt.

Prima lampă din cele 15 achitate de Rompak, a fost deja amplasată în zona Te-Rox Prod, fosta Integrata.

 

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Conferință de presă PNL Pașcani (VIDEO)

Redacția

Primăria are banii pentru modernizarea Palatului Cantacuzino. Execuția începe după realizarea proiectului tehnic și licitația de atribuire a lucrărilor

Marius Parteni

Surse: Mâine primarul și acoliții săi din PSD vor să-i retragă sprijinul consilierului Benone Mihuț!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site