NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Martorul Primăriei în procesul cu ApaVital este din rândul societății civile

Primarul Dumitru Pantazi a propus ca martor al Primăriei în procesul cu ApaVital, pe unul dintre cetățenii cei mai vocali împotriva operatorului ieșean.   

Se pare că edilul șef l-a iertat pe acesta că i-a cerut demisia în mod public, iar acum l-a rugat să fie martorul municipalității față de abuzurile comise de operatorul ieșean împotriva cetățenilor.

Este vorba de profesorul Ioan Radu, care astăzi a fost prezent în sala de judecată pentru a susține cauza Primăriei împotriva ApaVital.

  

„Astăzi se judecă acțiunea pe care am introdus-o împotriva ApaVital prin care dorim să obligăm operatorul să rebranșeze blocurile și să nu mai pună în practică astfel de măsuri. Vom avea la proces și un martor selectat din societatea civilă”, a declarat secretarul Mircea Zuzan în ședința de Consiliu Local de astăzi.

Menționăm că Primăria are pregătită și o rezervă de martor în persoana lui Ion Moțatu. La termenul de astăzi nu s-a ajuns la audierea martorilor, instanța rămânând în pronunțare pe excepții.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria scoate la licitație două loturi de teren de la ștrand, pentru amenajare de terase

Răzvan Grecu

Primarul care căsătoreşte fără eşarfa tricoloră îşi pierde mandatul pe loc

Redacția

Cum se doarme în Consiliul Local? Directorul interimar susţine că în 2013, de Ziua Naţională a României, la Paşcani a cântat Veta Biriş şi Rapsozii Botoşanilor. Consilierii şi primarul nu au avut nimic de comentat!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site