RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Încă un mort după tragedia de pe E85, la ieşirea din Ciohorăni! Bărbatul a fost angajat al PSA Paşcani

Tragedia petrecută ieri după amiază, pe drumul European E85, la ieşirea din Ciohorăni, ia proporţii. Evenimentul rutier în care au fost implicate patru maşini, şi a alertat autorităţile, este un coşmar care nu se mai termină.

 

 

  

Unul dintre pasagerii care se afla în maşina proiectată într-un tir care venea de pe contrasens, a decedat la faţa locului, aşa cum anunţam ieri. Era un tânăr din Suceava.

Alte trei victime fuseseră preluate cu Ambulanţa în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani. Dintre acestea, un bărbat care se afla în maşina de la ApaVital, ce a fost răsturnată în şanţ, a decedat în dimineaţa acestei zile. Stătea pe scaunul din spatele şoferului, chiar pe partea care s-a izbit de pământ.

Este vorba despre Laurenţiu Dascălu, din Moţca. Omul a fost angajat al PSA, şi apoi preluat în echipa ApaVital. Avea doar 37 de ani, şi două fete. Suferise un traumatism cranio cerebral cu rană deschisă, şi a decedat în timpul operaţiei la Neurochirurgie. 

Related posts

Primarul municipiului nu se dezminte! A parcat mașina pe trotuar, în cartierul Micro

Marius Parteni

Mici, dar cu suflet mare. Cadouri din partea unor elevi de la Școala „Iordache Cantacuzino” pentru pacienții internați la Pediatrie

Oana Cordoneanu

Tabăra din pridvorul satului – o poveste fără de sfârșit

Redacția
Încarcă...